Tämä tietosuojakäytäntö on laadittu palvelemaan paremmin niitä, jotka ovat kiinnostuneita siitä, miten heidän henkilökohtaisesti tunnistettavia tietojaan (PII) käytetään verkossa. Henkilötietotiedot, kuten kuvataan Yhdysvaltain tietosuojalaissa ja tietoturvassa, ovat tietoja, joita voidaan käyttää yksinään tai yhdessä muiden tietojen kanssa yksittäisen henkilön tunnistamiseksi, yhteyden ottamiseksi tai paikantamiseksi tai yksilön tunnistamiseksi kontekstissa. Lue tietosuojakäytäntömme huolellisesti saadaksesi selkeän käsityksen siitä, miten keräämme, käytämme, suojaamme tai muuten käsittelemme henkilötietojasi verkkosivustomme mukaisesti.

Mitä henkilökohtaisia tietoja keräämme ihmisiltä, jotka vierailevat blogissamme, verkkosivustollamme tai sovelluksessamme?

Kun tilaat tai rekisteröidyt sivustollemme, sinua saatetaan tarvittaessa pyytää antamaan nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi tai muita tietojasi kokemuksen parantamiseksi.

Milloin keräämme tietoja?

Keräämme tietoja sinulta, kun tilaat uutiskirjeen, täytät lomakkeen tai syötät tietoja sivustollemme.

Kuinka käytämme tietojasi?

Voimme käyttää sinulta keräämäämme tietoja, kun rekisteröidyt, ostat, rekisteröidyt uutiskirjeemme, vastaat kyselyyn tai markkinointiviestintään, surffailemme verkkosivustolla tai käytämme tiettyjä muita sivuston ominaisuuksia seuraavilla tavoilla:

  • Jotta voimme palvella sinua paremmin vastaamalla asiakaspalvelupyyntöihisi.
  • Voit lähettää määräajoin sähköposteja tilauksestasi tai muista tuotteista ja palveluista.
  • Seurata heitä kirjeenvaihdon jälkeen (live-chat, sähköposti- tai puhelinkyselyt)

Kuinka suojaamme tietojasi?

Emme käytä haavoittuvuustarkistusta ja / tai PCI-standardien mukaista skannausta.

Tarjoamme vain artikkeleita ja tietoja. Emme koskaan kysy luottokorttinumeroita.

Käytämme säännöllistä haittaohjelmien tarkistusta.

Emme käytä SSL-varmentetta

  • Emme tarvitse SSL: ää, koska:

Emme pyydä luottokorttinumeroita tai muita pankkitapahtumia.

Käytämmekö ’evästeitä’?

Joo. Evästeet ovat pieniä tiedostoja, jotka sivusto tai sen palveluntarjoaja siirtää tietokoneen kiintolevylle verkkoselaimesi kautta (jos sallit), jonka avulla sivuston tai palveluntarjoajan järjestelmät voivat tunnistaa selaimesi ja siepata ja muistaa tiettyjä tietoja. Esimerkiksi käytämme evästeitä auttaaksemme meitä muistamaan ja käsittelemään ostoskorissasi olevat tuotteet. Niitä käytetään myös auttamaan meitä ymmärtämään asetuksesi aiemman tai nykyisen sivuston toiminnan perusteella, mikä antaa meille mahdollisuuden tarjota sinulle parempia palveluja. Käytämme myös evästeitä auttaaksemme meitä keräämään koottuja tietoja sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta, jotta voimme tarjota parempia sivustokokemuksia ja työkaluja tulevaisuudessa.

Käytämme evästeitä:

  • Ymmärrä ja tallenna käyttäjän asetukset tulevia vierailuja varten.
  • Seuraa mainoksia.
  • Kerää koottuja tietoja sivuston liikenteestä ja sivuston vuorovaikutuksesta tarjotaksesi parempia sivustokokemuksia ja työkaluja tulevaisuudessa. Voimme käyttää myös luotettavia kolmannen osapuolen palveluja, jotka seuraavat näitä tietoja puolestamme.

Voit halutessasi pyytää tietokonettasi varoittamaan sinua aina, kun eväste lähetetään, tai voit poistaa kaikki evästeet käytöstä. Teet tämän selaimesi asetusten kautta. Koska selain on hieman erilainen, katso selaimesi Ohje-valikosta oppiaksesi oikea tapa muokata evästeitä.

Jos poistat evästeet käytöstä, jotkin sivustosi käyttökokemuksen tehostavat ominaisuudet eivät välttämättä toimi oikein. Se ei vaikuta käyttäjän kokemuksiin, jotka tekevät sivustokokemuksestasi tehokkaammat ja eivät välttämättä toimi oikein.

Kolmannen osapuolen paljastaminen

Emme myy, vaihda tai muuten välitä henkilötietojasi ulkopuolisille osapuolille.

Kolmannen osapuolen linkit

Toisinaan harkintamme mukaan voimme sisällyttää tai tarjota kolmannen osapuolen tuotteita tai palveluita verkkosivustollamme. Näillä kolmannen osapuolen sivustoilla on erilliset ja riippumattomat tietosuojakäytännöt. Siksi meillä ei ole vastuuta näiden linkitettyjen sivustojen sisällöstä ja toiminnasta. Siitä huolimatta pyrimme suojelemaan sivustomme eheyttä ja ottamaan vastaan palautetta näistä sivustoista.

Google

Googlen mainontavaatimukset voidaan tiivistää Googlen mainontaperiaatteilla. Ne perustetaan tarjoamaan käyttäjille positiivinen kokemus.

https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

Käytämme verkkosivustollamme Google AdSense Advertisingia.

Google käyttää kolmannen osapuolen toimittajina evästeitä mainosten näyttämiseen sivustollamme. Googlen DART-evästeen käyttö antaa sen näyttää mainoksia käyttäjillemme aiempien vierailujen perusteella sivustollamme ja muilla Internet-sivustoilla. Käyttäjät voivat kieltäytyä DART-evästeen käytöstä vierailemalla Googlen mainos- ja sisältöverkoston tietosuojakäytännössä.

Olemme toteuttaneet seuraavat:

  • Uudelleenmarkkinointi Google AdSensen avulla
  • Google Display -verkoston näyttökertaraportointi
  • Kohderyhmätietojen ja kiinnostuksen kohteiden raportointi
  • DoubleClick-alustan integrointi

Me yhdessä kolmansien osapuolten toimittajien, kuten Google, kanssa käytämme ensimmäisen osapuolen evästeitä (kuten Google Analytics -evästeitä) ja kolmannen osapuolen evästeitä (kuten DoubleClick -eväste) tai muita kolmannen osapuolen tunnisteita keräämään tietoja käyttäjien vuorovaikutuksesta käyttäjien kanssa. mainosten näyttökerrat ja muut mainospalvelutoiminnot, jotka liittyvät verkkosivustoomme.

Kieltäytyminen:

Käyttäjät voivat asettaa asetuksia sille, miten Google mainostaa sinulle, käyttämällä Google-mainosasetussivua. Vaihtoehtoisesti voit kieltäytyä käymällä Network Advertising Initiative Opt Out -sivulla tai käyttämällä Google Analytics Opt Out Browser -lisäosaa.

Kalifornian online-tietosuojalaki

CalOPPA on kansakunnan ensimmäinen osavaltion laki, joka vaatii kaupallisia verkkosivustoja ja verkkopalveluita julkaisemaan tietosuojakäytännön. Lain ulottuvuus ulottuu kauas Kalifornian ulkopuolelle, jos joku henkilö tai yritys Yhdysvalloissa (ja mahdollisesti maailmassa), joka ylläpitää verkkosivustoja, jotka keräävät Kalifornian kuluttajilta tunnistettavia tietoja, lähettää verkkosivustolleen näkyvän tietosuojakäytännön, jossa täsmennetään kerätyt tiedot ja yksityishenkilöt tai yritykset, joiden kanssa se jaetaan. –

Näe lisää: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

CalOPPA: n mukaan suostumme seuraaviin:

Käyttäjät voivat vierailla sivustollamme nimettömästi.

Kun tämä tietosuojakäytäntö on luotu, lisätään linkki siihen kotisivullemme tai vähintään ensimmäiselle merkittävälle sivulle verkkosivustollemme tulon jälkeen.

Tietosuojakäytäntömme linkki sisältää sanan ”Yksityisyys”, ja se löytyy helposti yllä määritetyltä sivulta.

Sinulle ilmoitetaan kaikista tietosuojakäytännön muutoksista:

  • Tietosuojasivullamme

Voi muuttaa henkilökohtaisia tietojasi:

  • Lähettämällä meille sähköpostia

Kuinka sivustomme käsittelee Älä seuraa signaaleja?

Kunnioitamme Älä seuraa signaaleja ja Älä seuraa, istuta evästeitä tai käytä mainontaa, kun DNT-selaimen mekanismi on paikallaan.

Salliiko sivustomme kolmannen osapuolen käyttäytymisen seurannan?

On myös tärkeää huomata, että sallimme kolmannen osapuolen käyttäytymisen seurannan

COPPA (Children Online Privacy Protection Act)

Kun on kyse henkilötietojen keräämisestä alle 13-vuotiailta lapsilta, lasten online-tietosuojalaki (COPPA) antaa vanhemmille hallinnan. Yhdysvaltain kuluttajansuojavirasto Federal Trade Commission panee täytäntöön COPPA-säännön, joka kertoo, mitä verkkosivustojen ja verkkopalvelujen ylläpitäjien on tehtävä lasten yksityisyyden ja turvallisuuden suojaamiseksi verkossa.

Emme markkinoi erityisesti alle 13-vuotiaita lapsia.

Annammeko kolmansien osapuolten, myös mainosverkostojen tai laajennusten, kerätä henkilötunnuksia alle 13-vuotiailta lapsilta?

Reilut tiedotuskäytännöt

Fair Information Practices Principles muodostaa yksityisyyden suojan rungon Yhdysvalloissa, ja niiden sisältämillä käsitteillä on ollut merkittävä rooli tietosuojalainsäädännön kehittämisessä ympäri maailmaa. Oikeudenmukaisen tiedon käytännön periaatteiden ja niiden toteuttamisen ymmärtäminen on kriittistä, jotta voimme noudattaa erilaisia henkilötietoja suojaavia yksityisyyden suojaa koskevia lakeja.

Jotta voimme noudattaa reilun tiedon käytäntöjä, ryhdymme seuraaviin reagoiviin toimiin, jos tietoturvaloukkauksia tapahtuu:

Ilmoitamme sinulle sähköpostitse

  • 7 työpäivän kuluessa

Hyväksymme myös yksilöllisen oikeussuojaperiaatteen, joka edellyttää, että henkilöillä on oikeus laillisesti harjoittaa täytäntöönpanokelpoisia oikeuksia tiedonkerääjiin ja -käsittelijöihin, jotka eivät noudata lakia. Tämä periaate edellyttää, että yksityishenkilöillä on täytäntöönpanokelpoiset oikeudet datakäyttäjiä vastaan, mutta myös sitä, että yksityishenkilöt turvautuvat tuomioistuimiin tai valtion virastoihin tutkiakseen ja / tai nostamaan syytteen tietojenkäsittelijöiden noudattamatta jättämisestä.

VOI SPAM-laki

CAN-SPAM-laki on laki, jossa vahvistetaan kaupallisen sähköpostin säännöt, vahvistetaan kaupallisille viesteille asetettavat vaatimukset, annetaan vastaanottajille oikeus estää sähköpostien lähettäminen heille ja säädetään ankarista rangaistuksista rikkomuksista.

Keräämme sähköpostiosoitteesi:

  • Lähetä tietoja, vastaa kyselyihin ja / tai muihin pyyntöihin tai kysymyksiin
  • Käsittelemään tilauksia ja lähettämään tilauksia koskevia tietoja ja päivityksiä.
  • Lähetä sinulle lisätietoja tuotteestasi ja / tai palvelustasi
  • Markkinoi postituslistallemme tai jatka sähköpostiviestien lähettämistä asiakkaillemme alkuperäisen tapahtuman jälkeen.

CANSPAMin mukaiseksi hyväksymme seuraavat:

  • Älä käytä vääriä tai harhaanjohtavia aiheita tai sähköpostiosoitteita.
  • Tunnista viesti mainoksena jollain kohtuullisella tavalla.
  • Sisällytä yrityksemme tai toimipaikan fyysinen osoite.
  • Seuraa kolmannen osapuolen sähköpostimarkkinointipalvelujen vaatimustenmukaisuutta, jos sellaista käytetään.
  • Suorita opt-out / peruuta pyynnöt nopeasti.

Jos haluat milloin tahansa peruuttaa tulevien sähköpostien tilauksen, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen ja me poistamme sinut viipymättä KAIKKI kirjeenvaihto.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, voit ottaa meihin yhteyttä käyttämällä alla olevia tietoja.

https://www.software-developer-india.com

Software-Developer-India.com
YUHIRO Technologies Private Limited, Thattil Complex
Kuriachira, Thrissur
Kerala 680008
Intia

info@software-developer-india.com

Puhelin: 0091 7012403968