Mitkä ovat tuntihinnat PHP -kehittäjille Yhdysvalloissa?

Suunnitteletko yrityksesi siirtämistä verkkoon? Sinulla on oltava muutamia lahjakkaita kehittäjiä tiimiisi, jos aiot digitoida läsnäolosi. Olitpa sitten johtava startup-yritys tai pieni tai keskikokoinen yritys, on välttämätöntä palkata tiimisi parhaat kehittäjät. PHP -kehittäjille on suuri kysyntä, koska ne voivat auttaa sinua kehittämään upeita verkkosivustoja. Yli puolet verkkosivustoista, jotka näet siellä, on rakennettu PHP: llä, palvelinpuolen ohjelmointikielellä. PHP on erittäin suosittu kehittäjien keskuudessa, koska se on kustannustehokas, tehokas, helppokäyttöinen, turvallinen ja yhteensopiva useimpien verkkopalvelimien kanssa.

Muita syitä, miksi PHP -kehittäjät olisivat täydellisiä yrityksellesi

PHP -kehittäjillä on taitoja ja tietämystä rakentaa dynaamisia verkkosivustoja

Yrityksesi on yhtä hyvä kuin sen tiimi, joten sinun on palkattava todella lahjakkaita kehittäjiä. Heillä on teknologinen loisto rakentaa kehittyneimmät sovellukset tai verkkosivustot, joita tarvitaan liiketoimintasi edistämiseen.

Voit palkata PHP -kehittäjiä edulliseen hintaan

Kustannukset PHP -kehittäjien palkkaamisesta riippuvat kehittäjien taitotasosta ja kokemuksesta. Jos etsit yksinkertaista sovellusta tai verkkosivustoa, jolla on perusvaatimukset, et tarvitse erittäin lahjakkaita tai kalliita kehittäjiä. Aloittelija pystyy tekemään tehtävän helposti. Joten jos sinulla on kengännauhabudjetti, voit vuokrata sen mukaan.

Myös PHP -kehittäjät ovat paikalla työn jälkeen

Kun palkataan PHP -kehittäjiä, olisi järkevää palkata kehittäjä, jolla on kokemusta testauksesta ja toteutuksesta. On välttämätöntä, että testaus tehdään oikein väliajoin, koska sinulla ei ole varaa edes yksittäiseen virheeseen, koska jopa pieni virhe voi aiheuttaa järjestelmän kaatumisen.

PHP -kehittäjille on erinomainen yhteisö

Yksi suurimmista eduista PHP -kehittäjän palkkaamisessa on, että heillä on valtava yhteisö, joka tukee heitä, koska komentosarja on erittäin suosittu heidän keskuudessaan. Jos kehittäjä törmää virheeseen, jota hän ei voi poistaa, hän voi luottaa heille avoimeen ratkaisumereen.

Ei ole välttämätöntä, että taidot, asiantuntemus ja tieto tulevat hinnalla, voit helposti palkata PHP -kehittäjän budjetillasi. On välttämättä kolmenlaisia PHP -kehittäjiä, jotka auttavat selvittämään asiat.

Aloittelija

Nämä ovat kehittäjiä, jotka ovat juuri aloittaneet työn, ja he toimisivat hyvin kehittäjätiimissä, koska he voivat oppia muutamia asioita kokeneilta ihmisiltä ja herättää omia ideoita. Mutta he eivät ehkä pysty toimimaan hyvin yksin.

Keskitason kehittäjät

Näillä kehittäjillä on jonkin verran kokemusta muutamien PHP -ratkaisujen työstämisestä. Joten kun olet budjetissa, keskitason kehittäjät olisivat täydellinen valinta. Ne tarjoavat laadukasta palvelua helposti alhaisilla hinnoilla.

Asiantuntevat kehittäjät

Voit antaa idean siemenen asiantuntijakehittäjälle ja nähdä sen toteutuvan. Työskentely asiantuntijakehittäjän kanssa antaisi sinulle kaivatun kilpailuetun. Ne voivat olla kalliita, mutta ehdottomasti investoinnin arvoisia.

Mitä seuraavaksi?

1. Kehysten tuntemus on myös tekijä

Kun olet päättänyt tarvittavan tietämyksen ja asiantuntemuksen tasosta, on tärkeää palkata kehittäjiä, joilla on tietoa erilaisista kehyksistä. On olemassa erilaisia kehyksiä, jotka sopivat eri skenaarioihin. Kehittäjät, jotka tuntevat raa’an PHP: n käytön, olisivat täydellisiä, jos haluat luoda yksinkertaisen ohjelmistotuotteen saadaksesi käyttäjien palautetta.

Saatat saada paljon PHP -kehittäjiä tekemään tämän tehtävän puolestasi, mutta raakan PHP: n ongelma on sen huono koodiluettavuus. Jos yksi kehittäjä työskentelee koodin parissa ja sinun on muutettava sitä myöhemmin, sinun on löydettävä sama kehittäjä tai päivitettävä koodi ja aloitettava alusta.

2. Oma tai freelance

Nyt kun tiedät mitä odottaa erilaisilta kehittäjiltä, sinun on päätettävä, onko sen oltava sisäisiä vai freelance-kehittäjiä. Pitkäaikaiset vuokraukset ovat ehdottomasti kalliimpia kuin freelance -vuokrat, koska entisen kaltaisten osalta sinun on käytettävä vakuutuksiin, työtilaan, koulutukseen, PF: hen, sairaanhoitokuluihin ja niin edelleen. Freelancerit eivät ehkä ole yhtä omistautuneita kuin tavallinen koulutettu PH-kehittäjäsi, koska heille se on tehtävä tai projekti, mutta sisäinen kehittäjä on vastuullisempi ja omistautuneempi.

3. Mistä palkata freelancerisi?

On paljon ihmisiä, joista saat todella lahjakkaita freelancereita, ja joukko aloittelijoita, jotka etsivät onnekasta taukoa. Toptal, Fiverr, GitHub ja Upwork ovat todella hyviä paikkoja hyödyntää, jos haluat palkata kehittäjäryhmän rikkomatta pankkia. Sovelluskehittäjiä on eri asiantuntijatasoilla, ja voit tutkia heidän profiiliaan ja valita ne, jotka näyttävät hyvältä projektillesi. Verkkokehittäjien suosituin alusta on ehdottomasti GitHub ja yleisimmin käytetty Upwork. Upworkin haittapuolena on, että sinulla on niin paljon ihmisiä jakamassa profiilejaan, että todellisten taitojen löytäminen ei olisi helppoa. Sinun on todella poistettava muutama ennen kuin valitset. Toisaalta GitHub on paikka, jossa kehittäjät viettävät aikaa, joten tapaat paljon kehittäjiä ja voit vertailla heidän taitojaan.

Kuinka paljon sinun on käytettävä

Nyt tulee kysymys, kuinka paljon sinun täytyy käyttää PHP -kehittäjään. Tai kuinka paljon sinun on maksettava PHP -kehittäjän palkkaamisesta. Vastaus riippuu tietysti kehittäjän taidoista ja asiantuntemuksesta sekä projektin laajuudesta. On kehittäjiä, jotka voivat tehdä yksinkertaisen projektin 15 dollaria per tunti , ja tämä voi nousta jopa korkealle 80 dollaria tunnissa tai jopa enemmän, jos projekti on monimutkainen. Kehittäjän osuus luonnollisesti kasvaa, kun kehittäjän kokemus kasvaa.

Muiden kuin Yhdysvaltojen PHP-kehittäjien osuus voi olla jopa pienempi. Keskimäärin voit viettää noin 86 000 dollaria vuodessa kehittäjälle , jos aiot saada tiimiisi sekä juniori- että asiantuntijakehittäjiä.

Huomaa, että yllä olevat hinnat voivat muuttua työtilanteen ja taloudellisten olosuhteiden mukaan. Ennen kaikkea se riippuu projektisi erityistarpeesta, ja sinun on myös harkittava, haluatko maksaa kiinteähintaisia maksuja vai sopimusmaksuja, ja joskus maksut suoritetaan jokaisen virstanpylvään saavutuksen yhteydessä.

Conclusion

PHP on melko helppo kieli oppia, joten saat paljon kehittäjiä, jos katsot oikeista paikoista. Muista vain hioa ne perusteellisesti, niin olet tehnyt oikean valinnan.

Liens intéressants :

Paljonko PHP -kehittäjän palkkaaminen maksaa?

Mikä on PHP -kehitys?

Photos : Toile

L’auteur : Sascha Thattil travaille chez Software-Developer-India.com qui fait partie du groupe YUHIRO. YUHIRO est une entreprise germano-indienne qui fournit des programmeurs aux sociétés informatiques, aux agences et aux services informatiques.

Laisser un commentaire

Ce site utilise Akismet pour réduire les indésirables. En savoir plus sur comment les données de vos commentaires sont utilisées.