Hvorfor inngående markedsføring er den nye markedsføringen

All sprøytenarkoman opprettet av innkommende markedsføring er ekte og sann. Inntil nå har begrepet inngående markedsføring eksistert når du trengte det, men nå er det ikke tilfelle. Inngående markedsføring er så lei av å vente i skyggen at den bare bestemte seg for å komme frem og gi seg tilbake.

Men før vi går inn på det, hvor sterk er du i din kunnskap om inngående markedsføring? Hvis du er uklar, la oss pusse opp litt på konseptet.

Hva er inngående markedsføring?

Inngående markedsføring er en slags markedsføringsteknikk som får deg til å bli funnet på nettet. Det er så enkelt og sant. Du må være kjent med innholdsmarkedsføring, ikke sant? Vel, innkommende markedsføring og innholdsmarkedsføring var gode venner helt siden de møttes, og nå har ting endret seg og de har blitt uatskillelige.

Faktum er at innholdsmarkedsføring har utviklet seg til å være en delmengde av innkommende markedsføring, nå kan vi gå litt dypere inn og sjekke hvorfor innkommende markedsføring får all sprøytenarkoman den får i år:

Inngående markedsføring og markedsføring på sosiale medier

Markedsføring på sosiale medier er markedsføring med et menneskelig preg på det. Begge utfyller hverandre og går hånd i hånd. Å bruke sosiale medier for å bringe kundeemner gjennom inngående markedsføring er et kostnadseffektivt grep som gir øyeblikkelige resultater. Det vil hjelpe deg med å samhandle på forskjellige sosiale nettverk på dine vegne, oppmuntre kunder, konvertere dem og gjøre dem lojale. Hele historien handler om å konvertere en total fremmed til en hard fan av ditt firma, og inngående markedsføring med sosiale mediekampanjer som virkelig får det til å skje.

Slik fungerer det

Total fremmed / noen som ikke er klar over produktet ditt => Tiltrekke ham gjennom markedsføring og innholdsmarkedsføring => Regelmessige besøk på bloggen din => Stranger blir en lovende ledelse => Konvertering til kunde skjer => Suksess med å avslutte avtalen => Stranger blir lojal kunde, sprer ordet

Trekker bare kremen til målsegmentet

Det er en grunn til at eksperter sier at innkommende markedsføring er den nye «in» -tingen. Det tiltrekker seg mennesker, sprer ordet gjennom innhold, noe som gjør det enkelt for markedsførere. Gjennom inngående markedsføring får du ikke alle menneskene som går etter din vei, du får bare de som virkelig er interessert i produktet ditt. Så når du begynner med inngående markedsføring, begynner du med å ta godt vare på bloggen din, nettstedet ditt og SEO-innsatsen. Hvis du vil bli funnet på nettet, bør bloggen din være godt vedlikeholdt med godt innhold – innhold som utdanner kundene dine og svarer på spørsmålene deres. Du må forutse mulige spørsmål fra potensielle kunder og svare på dem. Hvis du gjør det riktig, vil du ha en jevn strøm av besøkende på nettstedet ditt. Behandle dem godt, gi alt de vil, og de vil snakke godt om deg, kjøpe fra deg og stå med gjennom tykt og tynt.

Inngående markedsføring fungerer der utgående strategier mislykkes. Inntil for noen år siden var markedsførere fornøyd med kaldt samtaler, flygeblad og e-postmarkedsføring. Men ikke nå lenger. Hvis du fortsetter med utgående strategier, vil du få vist døren, og flygebladene dine vil ligge krøllete og med forsiden ned i søppelbøtta. Folk blir irritert fordi utgående markedsføringsteknikker har blitt brukt og misbrukt til de ble veldig lei av det. Du kan fortsatt bruke inngående markedsføring for å vinne dem alle tilbake.

Gjennom inngående markedsføring trenger du ikke å tvinge deg selv til mennesker

Det beste med inngående markedsføring er at du ikke trenger å være irriterende for å spre budskapet. Tanken er å utdanne ditt målsegment og utstyre dem med kunnskapen om produktet ditt. Du hjelper dem bare til å ta informerte beslutninger, og folk vil definitivt godkjenne det.

Du kan planlegge en beregnet blanding av markedsføringsideer som folk vil akseptere

Med inngående markedsføring er det mulig å lage en beregnet blanding av innholdsoppretting, markedsføring av sosiale medier, søkemotoroptimalisering, e-postmarkedsføring og nettstedoptimalisering. Du må bare fange det når folk er mottakelige for det. Så å tilpasse potensialets interesser med markedsføringsstrategien din, vil gi resultater.

Gjør endringen fra «tiltrekning» til «fører»

Med inngående markedsføring kan du konvertere attraksjonen (av den fremmede) til potensielle kunder. Det er ikke en enkel prosess, men med merkevarebevissthet kan du skape interesse og motivere dem til å besøke nettstedet ditt. Til slutt vil de bli dine potensielle kunder.

Å ta kundeemner og konvertere dem til kunder

Dette er den vanskeligste delen av jobben. Alt dette mens ledelsen ikke måtte bruke sine hardt opptjente penger fordi han gikk gjennom prosessen med å endre seg fra å være fremmed til ledelse. Men nå når du en posisjon der du motiverer dem til å kjøpe produktet. Og å få folk til å skille seg med pengene er ikke en enkel oppgave i det hele tatt. Inngående markedsføring hjelper deg med dette gjennom rettidig innhold.

Å beholde kundene dine

Nå som ledelsen din har utviklet seg til en kunde, endres jobben din. Nå bruker du inngående markedsføring for å holde forholdet levende. Glade kunder vil endre seg til arrangører, noe som betyr at de vil bringe flere mennesker til deg. Oppfordre kundene dine til å skrive positive anmeldelser om produktet og tjenesten din, unne deg gjentatte forretninger og henvisninger, og du kan endre kunden din til lojale arrangører.

Dette er historien om hvordan noen få forsiktige slag av børsten, som betyr riktig innkommende markedsføring, kan konvertere en total fremmed til en lojal promotor.

Interessante lenker om emnet:

Innkommende metodikk
Hvorfor inngående markedsføring er avgjørende i 2016

Bilder: Flimmer / CC Chapman / Syv atomer / Kyle James / Mike Mozart


Forfatteren: Reema Oamkumar er engasjert som en tankeleder hos Software-Developer-India.com som er en del av YUHIRO Group. YUHIRO er en tysk-indisk bedrift som tilbyr programmerere til IT-selskaper, byråer og IT-avdelinger.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.